SFO
D. 29.08.2018

Den "nye" SFO

Kære forældre.
 
Nu er vi så småt ved at finde ind i en ny organisering af SFO'en efter branden.
 
Vi har som alle vel efterhånden ved, overtaget den gamle gymnastiksal, som vi prøver i daglig omtale at kalde for "SFO-salen". Den er først og fremmest beregnet til at lege og bygge med Lego i.
 
Ved siden af ligger lokale 20, hvor 1a har klasseværelse og som vi fremover i SFO tiden kalder for "PERLEHYTTEN". Som navnet afslører, er det der hvor vi arbejder med strygeperler, men også der hvor vi tegner med blyanter og tuscher, og så er det også der Lis holder til mandag til onsdag med hendes smykker og perler.
 
Længere nede af rækken kommer så lokale 21, hvor 1b holder til og som vi kalder for "SPILLEBULEN". Det er der hvor man har mulighed for at kaste sig over brætspil og lignende og nok også der hvor man kan sætte sig med sin spillemaskine når spilledagen vender tilbage. Desuden vil vi også introducere Domino-baner og kuglebaner i dette lokale (men de er ikke klar endnu).
 
SÅ kommer vi til lokale 22, klasseværelse for 0c, der fremover i SFO'en vil hedde "MALEBØTTEN" og her bliver der mulighed for at kaste sig over de mere "grisende" kreative aktiviteter med f.eks. maling, vand og klister.
 
Til sidst har vi så lokale 23 (nedenunder 22), 3c's klasselokale,  hvor Klubben hører til og som vi derfor har omdøbt til "KLUBHUSET".
 
Der vil være Ipads til ind- og udkrydsning i alle rummene, så børnene kan krydse sig ind i det rum de er i. DVS når I henter kan i se f.eks. på Ipaden i SFO salen, om Jeres børn er i et af de andre rum.
 
Vi lover at vi snart vil komme til at lave flere organiserede aktiviteter der slås op på Tabulex, men der går lige lidt tid endnu, inden vi er tilbage på tidligere tiders niveau. 
 
Med venlig hilsen
Taus Houmøller

Tilbage til oversigt

bubblemedia