Børnehave
D. 24.01.2019

Der sker noget nyt i vores SFO

Kære forældre.

Vores dygtige medarbejdere har siden branden i maj 2018, forsøgt at få SFO’en til at fungere ligeså godt som den gjorde før branden. Det har imidlertid vist sig at være meget svært under de nye og midlertidige forhold. Midlertidige forhold der sagtens kan være gældende i længere tid. Derfor føler vi, at vi både af hensyn til børnenes og de voksnes trivsel og arbejdsforhold,  bliver nød til at prøve noget nyt.

FRA MANDAG DEN 4. FEBRUAR begynder vi derfor at aldersopdele SFO’en.

Det betyder at

  • Børnehaveklasserne får deres egen SFO afdeling nede i 0.A og 0.B’s klasselokaler i Portbygningen i Nørregade. (A og B klasserne bliver altså i deres lokaler efter skoletid, mens C klassen skal gå ned i Nørregade)

 

  • 1. til 2.kl. fortsætter med at have SFO i SFO salen og lokale 20, Perlehuset.

 

  • Klubben bliver fortsat i lokale 23, men vi indretter et spillelokale i Støvsugerhuset som Klubben har mulighed for at benytte 3 dage om ugen, som det er lige nu, forhåbentlig flere dage i næste skoleår.

Da vi stadig synes, at det også er vigtigt med fællesskaber på tværs af årgangene, vil der så vidt muligt, hver dag være en aktivitet, som børnene kan være med til på tværs af grupperne. Det kan f.eks være leg i gymnastiksalen, mad over bål, ture ud af huset, svømmehallen og lignende. Samtidig vil der også være mulighed for at besøge de andre grupper, hvis man har lyst til det.

Morgenåbning vil være i SFO salen for alle klasser, så opdelingen begynder først når børnene har fri fra skole.

Vi håber I vil tage godt imod vores nye initiativ og vi er selvfølgelig meget interesseret i at høre, hvordan I som forældre synes at det fungerer, men vi vil gerne lige bede jer om at se tiden an og lade den nye struktur fungere en måneds tid, inden vi begynder at evaluere det.

Med venlig hilsen

SFO leder

Taus Houmøller

Tilbage til oversigt

bubblemedia