Velkommen til
Sct. Ibs Skole

Vi glæder os til at tage imod dig!

10. klasse på Sct. Ibs Skole

I 10. klasse på Sct. Ibs Skole giver vi dig et skoleår rigt på faglige udfordringer og spændende oplevelser. Et skoleår, der veksler mellem almindelige skematimer og tværfaglige projekter som f.eks. fagdage, arkitektkonkurrence og en studietur til udlandet.

 På Sct. Ibs Skole er 10. klasse et bogligt skoleår, hvor du kan styrke dit faglige standpunkt så meget som muligt, for derved at kvalificere dig til dit videre uddannelsesforløb. Dette sker bl.a. gennem et tæt samarbejde med Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole, hvor vi gennemfører en udvidet brobygning med undervisning på de to ungdomsuddannelser, så du får indsigt i studieformen og studielivet på disse uddannelser.

Selvom 10. klasse på Sct. Ibs Skole er et bogligt skoleår, kræves der ikke et specifikt fagligt niveau for at få udbytte af undervisningen. Vi forventer blot at du har lyst til at forbedre dig rent fagligt, og er indstillet på at det kræver en god arbejdsindsats.

Da vores 10. klasse altid er sammensat af elever fra mange forskellige skoler, laver vi i starten af skoleåret et introarrangement, så man hurtigere lærer sine nye klassekammerater og lærere godt at kende.

Er du motiveret for bogligt arbejde og villig til at yde det, der skal til, for at du udvikler dig både fagligt og socialt? Så har vi de gode rammer og et kompetent lærerteam.

Velkommen på Sct. Ibs Skole!

Afdelingsleder Peter Terney

Læs hele folderen om 10. klasse her

bubblemedia