Velkommen til
Sct. Ibs SFO

Vi glæder os til at tage imod dig!

Sct. Ibs Skoles SFO og Klub

SFO: tlf. 75 66 67 17    KLUBBEN: tlf. 23 10 98 25                                                                     Mail: sfo@sctib.dk

sfo/img_7362.jpg

Efter skoletid tilbyder skolen aktiviteter for børn fra 0. til 4. klasse i skolens SFO og Klub. SFO'en og Klubben har til huse i kælderen under festsalen  i Kilden, med indgang ved siden af Multibanen i skolegården, lige nedenfor udendørstrappen til salen.

SFO’en er funktionsopdelt, så børnene kan på tværs af årgangene benytte sig af en bred vifte af aktiviteter, der spænder fra skattejagt til Legotog, fra vandkamp til sandslotte, fra madlavning til bolsjekogeri, fra perler til sjipning og fra tegning til ture ud af huset.

Aktiviteter, der er med til at støtte børnenes sociale og intelligensmæssige udvikling, og giver dem muligheder for at afprøve nogle af de færdigheder, som de tilegner sig i skoletiden. Dog respekterer vi også at SFO-tid er børnenes fritid, så de for det meste selv bestemmer, hvad de vil lave. Af og til har børnene blot brug for underholdning eller fred for voksne.

Dagligdagen i Sct. Ibs Skoles SFO

Hvis vejret tillader det, vil vi altid være ude i skolegården efter skole i mindst 20 minutter. Derefter kan børnene lege frit ude og inde, eller benytte sig af de mange aktiviteter, som SFO’en byder på.

Hvis vi her noget nyt at fortælle børnene, holder vi et børnemøde, som regel om mandagen kl. 14 ude i vores lille amfiteater. 

Opslag om og tilmelding til ture og aktiviteter foregår via vores kommunikationssystem TABULEX, som man kommer ind til via Forældreintra.

Omkring kl. 14.30 serverer vi frugt for børnene, men det er ikke et mættende måltid, blot et supplement til de børn der har en lang dag hos os.

Kontakt til Sct. Ibs Skoles SFO 

På Sct. Ibs Skole er der tradition for et åbent og aktivt forældresamarbejde og det gælder naturligvis også for SFO'en. Tøv derfor ikke med at henvende Jer med spørgsmål, gode idéer, klager eller ros.

Vores telefonnumre er:

  • SFO 75 66 67 17 
  • KLUB 23 10 98 25
  • Rikke Christensen (Afdelingsleder) 21 82 36 73
  • Email adresse: sfo@sctib.dk 

Husk at beskeder om de enkelte børn (Frihed, sygdom, legeaftaler, musikundervisning, afhentning etc. etc.) skal gives som beskeder eller oprettes som aftaler igennem vores Tabulex SFO - system.

Hvis det er umuligt at finde en parkeringsplads i forbindelse med afhentning fra SFO og Klub, er man dog stadig velkommen til at ringe og bede personalet om at sende barnet ud på parkeringspladsen.

bubble